Ciorba cu legume si oase de porc

Ciorba cu legume si oase de porc este o reteta de ciorba complexa cu multe legume printre care si spanac. Alaturi de oasele de porc este excelenta.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g mazare
  •  100 g spanac
  • 100 g ceapa
  • 800 g oase
  •  100 g salata verde
  • 100 g cartofi
  •  200 ml lapte
  • 100 g unt
  •  40 g patrunjel
  • 40 g telina
  •  80 g morcovi
  • 50 g pastarnac
  •  2 oua
  • 40 g orez
  •  sare

Mod de preparare

Ciorba cu legume si oase de porc iti va iesi delicioasa daca urmezi intocmai reteta. Se spala bine oasele si se pun la fiert in 2 l de apa rece, unde se lasa timp de doua ore iar apoi se strecoara de zeama. Se curata zarzavatul si se da prin razatoare, se caleste putin in 75 g unt, dupa care se adauga in zeama de oase si se lasa la fiert pana este bine patruns. Se da apoi zarzavatul prin sita si se pune din nou in oala de pe foc. Cand da in clocot se adauga orezul, salata si spanacul (oparite). Se drege supa cu galbenusurile batute cu lapte si restul de unt.


Servim cu patrunjel.

Alte ciorbe recomandate:

Ciorba radauteana

Ciorba cu perisoare

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca