Ciorba cu legume si oase de porc este o reteta de ciorba complexa cu multe legume printre care si spanac. Alaturi de oasele de porc este excelenta.
Ciorba cu legume si oase de porc iti va iesi delicioasa daca urmezi intocmai reteta. Se spala bine oasele si se pun la fiert in 2 l de apa rece, unde se lasa timp de doua ore iar apoi se strecoara de zeama. Se curata zarzavatul si se da prin razatoare, se caleste putin in 75 g unt, dupa care se adauga in zeama de oase si se lasa la fiert pana este bine patruns. Se da apoi zarzavatul prin sita si se pune din nou in oala de pe foc. Cand da in clocot se adauga orezul, salata si spanacul (oparite). Se drege supa cu galbenusurile batute cu lapte si restul de unt.
Servim cu patrunjel.
Alte ciorbe recomandate:
Ciorba radauteana
Ciorba cu perisoare
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa