Curatam dovleceii de coaja alba de deasupra, se taie pe lung si se golesc de seminte, apoi se taie cubulete mici. Dovleceii se pun la fierb cu 1 l de
Curatam dovleceii de coaja alba de deasupra, se taie pe lung si se golesc de seminte, apoi se taie cubulete mici. Dovleceii se pun la fierb cu 1 l de apa calda impreuna cu morcovii taiati fideluta si ceapa tocat marunt. Se fierbe totul acoperit, la foc mic, cu putina sare.
Dovleceii fierb intr-o jumatate de ora.. Se adauga in supa orezul fiert separat, apoi ro siile decojite si taiate felii subtiri. Se potriveste de sare si se mai fierb legumele impreuna zece minute, dupa care se adauga citeva linguri din ulei si verdeata tocata marunt.
Ciorba se serveste calda, dar este buna si rece.
Alte retete
retete
Ciorba de loboda
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti