Ciorba de salata

1. Fierbi salata cu morcovul si ceapa, iar cand legumele sunt fierte, adaugi faina diluata cu smantana, apoi 1-2 lingurite si oul batut. 2. Potrivesti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 50 g smantana
  • verdeata
  • 1 ou
  • sare
  • 1-2 lingurite

Mod de preparare

1. Fierbi salata cu morcovul si ceapa, iar cand legumele sunt fierte, adaugi faina diluata cu smantana, apoi 1-2 lingurite si oul batut.

2. Potrivesti de sare, adaugi verdeata si dai la o parte de pe foc.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...