Ciorba de salata verde ca la Brasov

Ciorba de salata verde ca la Brasov este o reteta de supa delicioasa potrivita pentru primavara, atunci cand gasim salata verde proaspata.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc. salata verde
  • cateva bucatele de slanina
  • 500 g iaurt
  • 200 g smantana
  • 4 oua
  • 2 linguri faina
  • usturoi
  • marar

Mod de preparare

Spalam salata, o rupem bucati cat mai mici si o punem la fiert .

Prajim cateva bucatele de slanina sau bacon.

Punem slanina in ciorba si facem o omleta pe care taiem in bucatele cat mai mici, o punem si pe aceasta peste salata.

Acum pregatim compozitia pentru dres:

un galbenus de ou, 2 linguri de faina,iaurtul si smantana le amestecam bine, eu fac cu mixerul din comoditate.

Ciorbita fierbe cuminte pe foc, luam cate putin din ea si turnam peste maia, si apoi turnam maiaua peste ciorbita si mai lasam sa dea un clocot.

Reteta de ciorba de salata verde ca la Brasov a fost propusa de Elena Brasov pe forum culinar.


Serviti ciorba de salata verde calda.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii