Ciorba de salata verde ca la Brasov

Ciorba de salata verde ca la Brasov este o reteta de supa delicioasa potrivita pentru primavara, atunci cand gasim salata verde proaspata.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc. salata verde
  • cateva bucatele de slanina
  • 500 g iaurt
  • 200 g smantana
  • 4 oua
  • 2 linguri faina
  • usturoi
  • marar

Mod de preparare

Spalam salata, o rupem bucati cat mai mici si o punem la fiert .

Prajim cateva bucatele de slanina sau bacon.

Punem slanina in ciorba si facem o omleta pe care taiem in bucatele cat mai mici, o punem si pe aceasta peste salata.

Acum pregatim compozitia pentru dres:

un galbenus de ou, 2 linguri de faina,iaurtul si smantana le amestecam bine, eu fac cu mixerul din comoditate.

Ciorbita fierbe cuminte pe foc, luam cate putin din ea si turnam peste maia, si apoi turnam maiaua peste ciorbita si mai lasam sa dea un clocot.

Reteta de ciorba de salata verde ca la Brasov a fost propusa de Elena Brasov pe forum culinar.


Serviti ciorba de salata verde calda.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu mere si nuci

Retete de suflet Astazi am reusit in sfarsit sa fac o prajitura cu arome de toamna,ca si vremea de afara. O combinatie...

Desert prajitura cu mere si nuci
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca