Crema de legume

• curatati si spalati toate legumele • taiati-le cuburi cu exceptia feniculului pe care-l taiati felii de

Portii
4
Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • morcovi - 3 buc
  • cartofi - 3 buc
  • telina - 1/2 buc
  • busuioc proaspat - 910 frunze
  • pastarnac - 3 buc
  • dovleac - 200 g
  • usturoi - 34 catei
  • ceapa - 2 buc
  • fenicul - 1/2 buc
  • ardei gras - 1 buc
  • ardei kapia - 2 buc
  • smantana vegetala - 100 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare


• curatati si spalati toate legumele
• taiati-le cuburi cu exceptia feniculului pe care-l taiati felii de 2 mm grosime si a ardeilor pe care ii taiati cuburi mai mari
• puneti-le la fiert in apa cu putina sare, usturoi si busuioc
• cand acestea au fiert, scurgeti trei sferturi din zeama si adaugati restul in blender Oster Classic Pro
• Mixati in blender Oster Classic Pro si adaugati smantana de gatit
• lasati supa la foc mic pe aragaz pentru cca. 1 minut si jumatate – maximum 2
• se poate servi cu crutoane, paine prajita sau grisine.

Pofta buna! 

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca