Crema de masline negre cu crutoane 10 porti

Mod de preparare Se taie ceapa rondele – se strecoara maslinele de zeama din conserva-se pune painea pentru crutoane la cuptor. Se ia o oala a

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Masline negre fara sambure 1
  • 625 gr conserva
  • Ceapa 500 gr
  • Lapte 0.5 l
  • Smantana dulce 0.5 l
  • Vegeta 10 gr
  • Sare 10 gr
  • Piper 10 gr
  • Crutoane 500 gr
  • Ulei 100 ml

Mod de preparare

Mod de preparare

Se taie ceapa rondele – se strecoara maslinele de zeama din conserva-se pune painea pentru crutoane la cuptor.

Se ia o oala adanca si se pune ceapa in ulei la calit –se caleste putin cu vegeta dupa care se adauga maslinele-se caleste totul inca 5 min circa dupa care se adauga laptele si smantana dulce –se lasa focul la minim-mediu si se fierbe totul circa 20 minute.

Cand totul este de o consistenta mai densa se trece la blander(mini pimer)
Mod de servire

Se pune crema in bol – se adauga crutoanele deasupra si se presara patrunjel

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Alcazare/Alcazale

Nişte prăjiturele delicioase,pe care le-am văzut pe blogul Simonei Callas...

Alcazare/Alcazale
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca