Mod de preparare Se taie ceapa rondele – se strecoara maslinele de zeama din conserva-se pune painea pentru crutoane la cuptor. Se ia o oala a
Mod de preparare
Se taie ceapa rondele – se strecoara maslinele de zeama din conserva-se pune painea pentru crutoane la cuptor.
Se ia o oala adanca si se pune ceapa in ulei la calit –se caleste putin cu vegeta dupa care se adauga maslinele-se caleste totul inca 5 min circa dupa care se adauga laptele si smantana dulce –se lasa focul la minim-mediu si se fierbe totul circa 20 minute.
Cand totul este de o consistenta mai densa se trece la blander(mini pimer)
Mod de servire
Se pune crema in bol – se adauga crutoanele deasupra si se presara patrunjel
Un preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...
Dovlecei umpluti cu legume la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa