Crema de mazare

Se fierb bine legumele introduse in apa in clocot. Cind s-au inmuiat, se trec prin sita, piureul obtinut amestecindu-se cu lichidul in care au fiert l

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 litru apa
  • 200 gr. mazare boabe
  • 200 gr. cartofi
  • 100 gr. morcov
  • 100 gr. radacini de patrunjel
  • o ceapa mica
  • 10 gr. margarina
  • marar

Mod de preparare

Se fierb bine legumele introduse in apa in clocot. Cind s-au inmuiat, se trec prin sita, piureul obtinut amestecindu-se cu lichidul in care au fiert legumele. Se adauga mararul si margarina, dupa ce supa a fost luata de pe foc.
Ca toate cremele-supa, si aceasta se poate servi cu adaos de lapte si crutoane de piine

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...