Crema de telina

Se curata citeva teline si se rad pe razatoarea mare. Se pune 1/2 lingura de unt in oala de supa, sa se caleasca pina se inmoaie. Se toarna apa fierbi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 teline
  • o lingura unt
  • 1/2 lingura faina
  • 1 pahar cu lapte
  • apa
  • sare

Mod de preparare

Se curata citeva teline si se rad pe razatoarea mare. Se pune 1/2 lingura de unt in oala de supa, sa se caleasca pina se inmoaie. Se toarna apa fierbinte si se lasa sa fiarba nine. Se sareaza, se trece prin sita si se toarna putin cite putin zeama. Separat se face un rintas de 1/2 lingura unt si 1/2 lingura faina, muiat cu lapte. Se adauga la supa, se amesteca si se lasa sa mai dea un clocot, apoi se toarna in castron si se serveste cu crutoane.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...