Gazpacho

Avand in vedere ca ingredientele nu se fierb, nu se coc si nici nu se prajesc si ele isi pastreaza toti nutrientii cei care consuma aceasta supa vor avea un aport mare de vitamina A, C, E, hidrati de carbon, minerale, fibre si antioxidanti in organism. Consumul regulat de gazpacho diminueaza aparitia cancerului si satisface pofta de ceva bun si racoritor.

Portii
2
Timp pregatire
3 minute
Timp coacere
2 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 rosii coapte;
  • 2 castraveti;
  • 1 ceapa;
  • 1/2 ardel verde;
  • 1/2 ardel galben;
  • 1 felie de paine;
  • 1-2 lingurite ulei de masline;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • sare; piper;
  • crutoane de paine;

Mod de preparare

Se spala legumele, iar rosile si castravetii se curate de coaja/pielita. In vasul robotului de bucatarie se pun toate ingredientele si se mixeaza 3-4 minute pana devine ca o supa.La final,se adauga uleiul de masline si se condimenteaza dupa gust. Se serveste rece cu crutoane de paine.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv tarta cu cartofi in aluat, bacon si mozzarella

Am vazut aceasta tarta la Corina (multumesc mult pentru reteta :*) acum foarte mult timp si am zis ca intr-o...

Aperitiv tarta cu cartofi in aluat, bacon si mozzarella
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca