Gazpacho

Avand in vedere ca ingredientele nu se fierb, nu se coc si nici nu se prajesc si ele isi pastreaza toti nutrientii cei care consuma aceasta supa vor avea un aport mare de vitamina A, C, E, hidrati de carbon, minerale, fibre si antioxidanti in organism. Consumul regulat de gazpacho diminueaza aparitia cancerului si satisface pofta de ceva bun si racoritor.

Portii
2
Timp pregatire
3 minute
Timp coacere
2 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 rosii coapte;
  • 2 castraveti;
  • 1 ceapa;
  • 1/2 ardel verde;
  • 1/2 ardel galben;
  • 1 felie de paine;
  • 1-2 lingurite ulei de masline;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • sare; piper;
  • crutoane de paine;

Mod de preparare

Se spala legumele, iar rosile si castravetii se curate de coaja/pielita. In vasul robotului de bucatarie se pun toate ingredientele si se mixeaza 3-4 minute pana devine ca o supa.La final,se adauga uleiul de masline si se condimenteaza dupa gust. Se serveste rece cu crutoane de paine.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii