Supa a la grec

Se fierb legumele in 1.5l apa,iar cand sunt fierte se strecoara supa si in ea se adauga orezul si se lasa sa fiarba cam 20minute,apoi se toarna laptel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2morcovi
  • un partunjel
  • 1/2telina
  • 3cartofi
  • 2ling orez
  • 1/2ceasca lapte
  • 30g unt
  • 1ou
  • verdeata
  • sare
  • 1.5l apa

Mod de preparare

Se fierb legumele in 1.5l apa,iar cand sunt fierte se strecoara supa si in ea se adauga orezul si se lasa sa fiarba cam 20minute,apoi se toarna laptele,se drege cu ou,se pune patrunjelul verde tocat marunt.
Se serveste marunt

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa