Supa a la grec

Se fierb legumele in 1.5l apa,iar cand sunt fierte se strecoara supa si in ea se adauga orezul si se lasa sa fiarba cam 20minute,apoi se toarna laptel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2morcovi
  • un partunjel
  • 1/2telina
  • 3cartofi
  • 2ling orez
  • 1/2ceasca lapte
  • 30g unt
  • 1ou
  • verdeata
  • sare
  • 1.5l apa

Mod de preparare

Se fierb legumele in 1.5l apa,iar cand sunt fierte se strecoara supa si in ea se adauga orezul si se lasa sa fiarba cam 20minute,apoi se toarna laptele,se drege cu ou,se pune patrunjelul verde tocat marunt.
Se serveste marunt

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...