Spalam ciupercile in apa si le oparim, le lasam sa stea putin astfel incat sa se scurga zeama neagra si le strecuram. Le punem la fiert in 1-2 l de a
Spalam ciupercile in apa si le oparim, le lasam sa stea putin astfel incat sa se scurga zeama neagra si le strecuram.
Le punem la fiert in 1-2 l de apa si presaram cu sare. Condimentam cu foile de dafin, cartofii taiati cubulete si carnatul taiat rondele. Fierbem 20 de minute.
Intre timp topim untura intr-o tigaie dar cu grija sa nu se prajeasca. Luam de pe foc si presaram cu praf de boia si usturoi pisat. Lasam sa se raceasca si amestecam cu lapte si smantana.
Cand ingredientele din supa devin moi o ingrosam cu amestecul de lapte si smantana.
Gustam si daca este necesar mai adaugam sare, condimentam cu putin zahar si otet.
Pofta buna!
Alte retete mancare
recomandate:
Mancare de spanac cu usturoi
Retete Montignac file de cod cu spanac
Salata de linte cu legume
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa