Macinam carnea si o amestecam cu cartofii curatati si razuiti cruzi. Adaugam atata faina cat sa obtinem un aluat usor de manevrat. Formam galuste cu m
Macinam carnea si o amestecam cu cartofii curatati si razuiti cruzi. Adaugam atata faina cat sa obtinem un aluat usor de manevrat. Formam galuste cu mainile unse sau ude si le fierbem in apa fierbinte 10 minute. Strecuram galustele fierte si le pune intr-un vas. In zeama ramasa punem piperul, foile de dafin, sarea, delicatul si o fierbem. Amestecam 2 dl de smantana cu lingura de faina si o turnam in zeama. Adaugam otet dupa gust, fierbem si strecuram. Putem prepara 2 portii. Prajim galustele in ulei fierbinte, le stropim cu cateva linguri de smantana si le presaram cu cascaval razuit la cald, astfel le servim. Supa o preparam dupa indicatiile de mai sus si o servim cu cubulete de paine prajita.
Alte salate recomandate
Salata cartofi
Salata icre
Salata varza
Salata ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa