Pentru supa campeneasca avem nevoie de legume si o lingura de smantana. Este o supa de legume simplu de preparat.
Pentru supa campeneasca avem nevoie de legume si o lingura de smantana. Este o supa de legume simplu de preparat. Morcovul, gulia si prazul se taie ca fideaua si se inabuse intr-o cratita cu o lingura de unt sau de ulei. Se curata cartofii si telina, se fierb si se trec prin sita. Se pune zeama la fiert intr-o oala de supa, impreuna cu zarzavatul inabusit. Se potriveste de sare, se lasa sa fiarba si cand supa este gata, se drege in castron cu un galbenus si cu putina smantana.
Supa campeneasca se serveste calda.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii