Supa crema cu frisca

Prajim carnea in unt pana se albeste. Adaugam in acelasi timp zarzavaturile, sarea si le lasam sa se inmoaie in putina apa. Cand e moale, presaramcu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • maruntaie de pui sau ½ kg carne de vitel sau aripi de pui
  • 1 morcov
  • 1 gulie
  • 1 conopida mai mica
  • 4 ciuperci
  • 100 g mazare
  • 100 g fasole verde
  • ½ varza taiata felii
  • tarhon
  • zeama de lamaie
  • unt
  • sare
  • 1 l frisca

Mod de preparare

Prajim carnea in unt pana se albeste.

Adaugam in acelasi timp zarzavaturile, sarea si le lasam sa se inmoaie in putina apa. Cand e moale, presaramcu tarhon din abundenta, apoi stoarcem zeama unei lamai (depinde cum va place, noi mancam mai acra) si turnam 1 l de frisca. Se pot adauga si galuste, sau taitei, astfel supa este mai bogata. Este cea mai buna cu tarhon proaspat.
Alte retete

Salata cartofi

Supa crema de sparanghel

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ruladă de cașcaval în crustă de mac

Azi vă propun un aperitiv care se prepară extrem de ușor și care are, de fiecare dată, mare trecere la mesele festive....

Ruladă de cașcaval în crustă de mac
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca