Supa crema de ardei copt

Supa crema de ardei copt este o reteta de supa de legume absolut delicioasa si usor de preparat. Daca va plac ardeii copti aceasta supa va va fi pe plac.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • supa aceasta este foarte gustoasa si se poate servi atat calda
  • cat si rece.
  • Avem nevoie de:
  • - 750 gr. ardei kapia copt si curatat (eu l-am scos din congelator si l-am lasat sa se dezghete
  • -1/2 lingurita pasta de susan
  • -legume pt. supa (morcov
  • telina
  • pastarnac
  • etc)--cca 100 gr. fiecare
  • -condimente
  • -1 lingura smantana
  • -1 cubulet unt
  • -2 l apa

Mod de preparare

Se pune la fiert apa, impreuna cu legumele pt. supa.Dupa ce acestea au fiert bine, in apa fierbinte se adauga ardeii copti si toate celelalte ingrediente, cu exceptia smantanii. Se potriveste de sare si de condimente. Consistenta supei trebuie sa fie foarte fina, putandu-se subtia dupa dorinta cu supa de legume.

Cu aceasta reteta doresc sa particip la concursul Castiga timp - testeaza produse Philips, care a inceput deja pe data de 22.04. Ma bucur tare mult ca am reusit si eu sa aflu la timp de aceasta campanie, mai ales ca am mare nevoie de un astfel de produs pt. testat. Trebuie sa recunosc ca pana acum am avut un robot de bucatarie de care am fost foarte multumita, dar care a cedat de curand. Din pacate, timpul meu liber este, practic inexistent, eu tot alergand intre serviciu, casa si navete, iar oboseala si criza de timp si-au facut simtita prezenta. Practic, aceste produse Philips sunt o minune la casa omului, pt. ca injumatatesc timpul petrecut la prepaparea retetelor, iar eu as putea sa ma ocup de multele treburi ramase in urma.


- se serveste cu putina smantana si patrunjel proaspat, ca fel principal
-pt. o varianta dietetica/de post/vegana, se poate inlocui untul cu putin ulei vegetal presat la rece
-ca aperitiv, se serveste rece, in pahare decorate cu tulpini de telina si/sau patrunjel proaspat

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de mazare, dovlecel si broccoli

Fetele mele sunt fan supa-cremă, motiv pentru care fac destul de des acest tip de supă, în diferite combinații (cu...

Supa crema de mazare, dovlecel si broccoli
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca