Se desface broccoli in buchetele, se spala si se caleste putin in unt topit. Se presara cu faina, se amesteca usor, apoi se pune peste supa de legume.
Se desface broccoli in buchetele, se spala si se caleste putin in unt topit. Se presara cu faina, se amesteca usor, apoi se pune peste supa de legume. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si nucsoara. Se fierbe, pe foc mic, pana cand broccoli se inmoaie. (cc. 10min.) Se ia de pe foc si se turmixeaza, se adauga frisca de gatit, se pune din nou la fiert doar cat da un clocot si se ia de pe foc. Se pune intr-o cratita apa cu sare si se lasa sa dea clocot. Se pune in ploaie faina de malai si se lasa sa fiarba, invartind mereu, pana se desprinde de pe peretii cratitei. Se i-a de pe foc si se adauga crema de ardei si parmezanul ras. Se lasa putin sa se raceasca si cu mainile ude se fac galuste rotunde, pe care le pastram la cald.
Se pune supa-crema de broccoli in farfurii si se aseaza galustele in mijlocul farfuriei.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii