Curatam si taiem ceapa marunt si o prajim intr-o oala, in cele 2 linguri de unt, pana devine transparenta. Adaugam supa de gaina,cimbrul si cartofii c
Curatam si taiem ceapa marunt si o prajim intr-o oala, in cele 2 linguri de unt, pana devine transparenta. Adaugam supa de gaina,cimbrul si cartofii curatati si taiati cubulete.
Lasam sa fiarba la foc mic pana ce cartofii sunt bine fierti.
Intr-un castronel, scoatem o parte din cartofii fierti in supa (aproximativ 2 din cei 6 cartofi).
Cu blenderul stick, facem o crema din supa si cartofii ramasi in oala, adaugand in acelasi timp si frisca lichida ( sau half & half cream). Se potriveste de sare si piper.
Intr-un castronel amestecam cele 2 linguri de amidon cu cateva linguri de supa calda, dupa care turnam crema rezultata in supa. Adaugam si cuburile de cartofi intregi, pe care le-am scos imediat dupa fierbere; mai lasam sa fiarba totul impreuna aproximativ 10min, pana cand supa se ingroasa de la amidon.
Pofta buna!
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa