Supa crema de cartofi

Taiem cartofii curatati si se pun la fiert taiati cuburi. Telina o taiem dupa ce am curatatat-o si am spalat-o. Ceapa si patrunjelul se spala si ele a

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ceaapa rosie
  • 1-2 lg ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper
  • 10g chimen
  • 3-4 fire patrunjel
  • 50 g margarina

Mod de preparare

Taiem cartofii curatati si se pun la fiert taiati cuburi.

Telina o taiem dupa ce am curatatat-o si am spalat-o.

Ceapa si patrunjelul se spala si ele apoi se toaca marutn. Toate legumele se pun sa fiarba in apa cu sare si 1-2 lg de ulei de floarea soarelui.

Se fierb acoperite cu capac la foc mic ca sa nu scada apa foarte mult.

Se verifica daca au fiert si apoi se scot in sita sa se raceasca.

Ceapa se arunca iar cartofii impreuna cu radacinoasele se paseaza cu blenderul, Piureul de legume se amesteca cu zeama in care au fiert si se omogenizeaza pana se obtine o crema fina.
Se serveste ornata cu verdeata.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de sfecla rosie

Desi am fost un pic cam sceptica, am ajuns la concluzia ca pe langa faptul ca este sanatoasa, e si foarte gustoasa!

Supa crema de sfecla rosie
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca