Supa crema de cartofi cu crutoane

Cartofii curatati, taiati felii, se fierb in 400 ml apa clocotita. Cind sint aproape fierti, se adauga faina, amestecata cu laptele rece. Se lasa sa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2-3 buc. cartofi
  • 100 ml lapte
  • 10 gr. unt
  • 1/2 lingurita faina
  • o felie franzela
  • sare

Mod de preparare

Cartofii curatati, taiati felii, se fierb in 400 ml apa clocotita. Cind sint aproape fierti, se adauga faina, amestecata cu laptele rece. Se lasa sa fiarba in continuare cca 10 minute, apoi se ia de pe foc si se paseaza.
Franzela prajita se taie cuburi si se serveste cu supa-crema, la care se adauga si untul crud deasupra. Se sareaza, adaugindu-se un gram de sare la masa.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de perisoare a la grec

Am ajuns la concluzia ca curiozitatea este cea care ma impinge sa fac tot felul de incercari si experimente culinare. De data...

Ciorba de perisoare a la grec
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca