Cartofii curatati, taiati felii, se fierb in 400 ml apa clocotita. Cind sint aproape fierti, se adauga faina, amestecata cu laptele rece. Se lasa sa
Cartofii curatati, taiati felii, se fierb in 400 ml apa clocotita. Cind sint aproape fierti, se adauga faina, amestecata cu laptele rece. Se lasa sa fiarba in continuare cca 10 minute, apoi se ia de pe foc si se paseaza.
Franzela prajita se taie cuburi si se serveste cu supa-crema, la care se adauga si untul crud deasupra. Se sareaza, adaugindu-se un gram de sare la masa.
Am ajuns la concluzia ca curiozitatea este cea care ma impinge sa fac tot felul de incercari si experimente culinare. De data...
Ciorba de perisoare a la grecOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj