Supa crema de castane cu stafide cu rom

Inmuiem stafidele in rom. Zdrobim cu furculita pireul de castane. Luam un polonic de lapte si amestecam cu praful de budinca si zaharul. Restul lapt

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr stafide
  • 50 ml rom
  • 250 gr pireu castane
  • 800 ml lapte
  • 1 pachet budinca de vanilie
  • 3 linguri zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 3 linguri miere

Mod de preparare

Inmuiem stafidele in rom. Zdrobim cu furculita pireul de castane.

Luam un polonic de lapte si amestecam cu praful de budinca si zaharul.

Restul laptelui il fierbem si amestecand continuu incorporam amestecul de lapte cu budica, adaugam pireul de castane si fierbem 1-2 minute.

Luam de pe foc, adaugam zaharul vanilat si amestecam cu mixerul.

Adaugam stafidele cu rom si servim cu miere "picurata” deasupra.
Alte retete recomandate:

Prajitura cu visine

Prajitura cu crema de ciocolata

Prajitura de post cu crema de portocale

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Foi fragede cu branza si stafide

Foi fragede cu branza si stafide
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca