Inmuiem stafidele in rom. Zdrobim cu furculita pireul de castane. Luam un polonic de lapte si amestecam cu praful de budinca si zaharul. Restul lapt
Inmuiem stafidele in rom. Zdrobim cu furculita pireul de castane.
Luam un polonic de lapte si amestecam cu praful de budinca si zaharul.
Restul laptelui il fierbem si amestecand continuu incorporam amestecul de lapte cu budica, adaugam pireul de castane si fierbem 1-2 minute.
Luam de pe foc, adaugam zaharul vanilat si amestecam cu mixerul.
Adaugam stafidele cu rom si servim cu miere "picurata” deasupra.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu visine
Prajitura cu crema de ciocolata
Prajitura de post cu crema de portocale
Retete Pascale
Costite de ied cu usturoi verde si steviePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura