Supa crema de castane cu stafide cu rom

Inmuiem stafidele in rom. Zdrobim cu furculita pireul de castane. Luam un polonic de lapte si amestecam cu praful de budinca si zaharul. Restul lapt

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr stafide
  • 50 ml rom
  • 250 gr pireu castane
  • 800 ml lapte
  • 1 pachet budinca de vanilie
  • 3 linguri zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 3 linguri miere

Mod de preparare

Inmuiem stafidele in rom. Zdrobim cu furculita pireul de castane.

Luam un polonic de lapte si amestecam cu praful de budinca si zaharul.

Restul laptelui il fierbem si amestecand continuu incorporam amestecul de lapte cu budica, adaugam pireul de castane si fierbem 1-2 minute.

Luam de pe foc, adaugam zaharul vanilat si amestecam cu mixerul.

Adaugam stafidele cu rom si servim cu miere "picurata” deasupra.
Alte retete recomandate:

Prajitura cu visine

Prajitura cu crema de ciocolata

Prajitura de post cu crema de portocale

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu cirese si capsuni

Inca un tort facut de ziua fetei mele mai mari,La multi ani Beatrice inca o data :*

Tort cu cirese si capsuni
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii