Supa crema de ciuperci

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci Champignon – 500 g
  • ciuperci brune 500 g
  • hribi 500 g
  • bureti – 500 g
  • smantana de gatit – 400 ml
  • cartofi – 2 buc
  • telina – 1/4 buc
  • cimbru uscat – 1/2 lingurita
  • sare
  • piper alb dupa gust

Mod de preparare

• taiati cartofii si telina cuburi si puneti-le la fiert in apa cu sare
• dupa cca. jumatate de ora, adaugati si ciupercile taiate tot cuburi
• in momentul in care toate legumele au fiert, scurgeti 80% din apa si mixati in blenderul Oster Classic Chrome
• turnati smantana de gatit intr-o oala separata
• aduceti cate un polonic de supa peste smantana si amestecati – treptat va trebui sa aduceti smantana la aceeasi temperatura cu supa (pentru a nu se taia)
• in momentul in care ati mutat treptat supa peste smantana, amestecati si puneti la foc mic pentru inca cateva minute
• adaugati cimbru, piper alb si daca mai este nevoie si sare

Pofta buna! 

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ruladă de cașcaval în crustă de mac

Azi vă propun un aperitiv care se prepară extrem de ușor și care are, de fiecare dată, mare trecere la mesele festive....

Ruladă de cașcaval în crustă de mac
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca