• spala, curata si toaca ciupercile• incinge 2 linguri de ulei de masline si untul intr-o tigaie
• spala, curata si toaca ciupercile
• incinge 2 linguri de ulei de masline si untul intr-o tigaie
• pune ciupercile la calit si adauga cimbrul uscat
• potriveste de sare si piper alb si cand acestea sunt semi-fierte, stinge cu fresh-ul de lamaie
• ia de pe foc si muta totul in blenderul performant Oster Versa
• actioneaza functia presetata „Soup"
• odata incheiat programul, adauga smantana de gatit si mixeaza timp de 7-8 secunde
• zdrobeste catelul de usturoi impreuna cu busuiocul intr-un mojar
• adauga putina sare si alte 2 linguri de ulei de masline peste
• serveste supa crema de ciuperci cu pesto-ul aromat.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa