Supa crema de ciuperci cu pesto de busuioc

  • spala, curata si toaca ciupercile• incinge 2 linguri de ulei de masline si untul intr-o tigaie

Portii
4
Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci Champignon - 200 g
  • ciuperci Champignon brune - 200 g
  • ciuperci Pleurotus - 200 g
  • smantana de gatit - 350 ml
  • unt calitativ - 20 g
  • cimbru uscat ½ lingurita
  • fresh de lamaie - 25 ml
  • busuioc proaspat - 5 frunze
  • usturoi ½ catel
  • ulei de masline - 4 linguri
  • sare si piper alb - dupa gust

Mod de preparare

 
• spala, curata si toaca ciupercile
• incinge 2 linguri de ulei de masline si untul intr-o tigaie
• pune ciupercile la calit si adauga cimbrul uscat 
• potriveste de sare si piper alb si cand acestea sunt semi-fierte, stinge cu fresh-ul de lamaie
• ia de pe foc si muta totul in blenderul performant Oster Versa
• actioneaza functia presetata „Soup" 
• odata incheiat programul, adauga smantana de gatit si mixeaza timp de 7-8 secunde
• zdrobeste catelul de usturoi impreuna cu busuiocul intr-un mojar
• adauga putina sare si alte 2 linguri de ulei de masline peste
• serveste supa crema de ciuperci cu pesto-ul aromat.

Pofta buna!

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!