• spala, curata si toaca ciupercile• incinge 2 linguri de ulei de masline si untul intr-o tigaie
• spala, curata si toaca ciupercile
• incinge 2 linguri de ulei de masline si untul intr-o tigaie
• pune ciupercile la calit si adauga cimbrul uscat
• potriveste de sare si piper alb si cand acestea sunt semi-fierte, stinge cu fresh-ul de lamaie
• ia de pe foc si muta totul in blenderul performant Oster Versa
• actioneaza functia presetata „Soup"
• odata incheiat programul, adauga smantana de gatit si mixeaza timp de 7-8 secunde
• zdrobeste catelul de usturoi impreuna cu busuiocul intr-un mojar
• adauga putina sare si alte 2 linguri de ulei de masline peste
• serveste supa crema de ciuperci cu pesto-ul aromat.
Pofta buna!
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti