Se inabusa nitel ceapa, se adaoga apoi peste ea ciupercutele taiate(se pastreaza citeva la decor), cu 50 ml lapte se dizolva amidonul. Ceapa si ciuper
Se inabusa nitel ceapa, se adaoga apoi peste ea ciupercutele taiate(se pastreaza citeva la decor), cu 50 ml lapte se dizolva amidonul.
Ceapa si ciupercile se pun in blender se sfarma bine se adauga oul crud, sarea si piperul.
Se pune totul cu apa la fiert si laptele ramas, cind incepe a fierbe se toarna laptele cu amidonul se fierbe la foc mic 10-15 min , se amesteca sa nu se faca amidonul cocoloase la fund...
Se serveste decorata cu ciuperci taiate si ceapa verde.
Reteta propusa de Adriana Nicoleta.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa