Intr-o oala cu apa, sare si putina vegeta, punem la fiert: cartofii cubulete, gulia maruntita, morcovii taiati rondele, conopida desfacuta in buchete
Intr-o oala cu apa, sare si putina vegeta, punem la fiert: cartofii cubulete, gulia maruntita, morcovii taiati rondele, conopida desfacuta in buchetele. Cand s-au fiert, strecuram legumele si pastram spua in care au fiert. Paseram legumele cu un blender.
Intr-o oala punem putin ulei, calim ceapa taiata marunt. Cand ceapa s-a facut sticloasa, punem si faina, amestecam putin si adaugam si pireul de legume. Amestecam bine, turnam cam 1 litru de supa de legume (in functie de cat de groasa dorim sa fie supa). Potrivim supa cu sare, verdeturi. Dregem supa cu smantana si amestecata cu 2 galbenuse.
Se serveste calda.
Alte retete recomandate:
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti