Supa crema de conopida cu crutoane

Se spala, se desface in buchetele si se opareste conopida. Intr-o tigaie, pusa pe foc, se pune untul si faina si se amesteca bine. Se adauga 2 litri

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 conopida mare
  • 25 gr unt
  • 1 lingura faina
  • 1 pahar cu lapte
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • 2 I apa

Mod de preparare

Se spala, se desface in buchetele si se opareste conopida. Intr-o tigaie, pusa pe foc, se pune untul si faina si se amesteca bine. Se adauga 2 litri de apa si cand fierbe se adauga buchetelele de conopida. Se fierbe totul la foc mic. Se trece totul prin sita si se pune din nou la fiert cu lapte si sare pentru 1-2 minute. Oul batut cu smantana se toarna in supa.


Se serveste cu crutoane de paine prajita.

Alte retete:

Ciorba de burta

Supa de curcan Ciorba de loboda

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...