Supa crema de conopida cu iaurt

Supa crema de conopida cu iaurt este o supa crema delicioasa. Reteta de supa crema de conopida are textura potrivita si aroma subtila de iaurt.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri fulgi de migdale
  • 1 ceapa
  • 1 lingura faina
  • sare
  • nucsoara
  • 200 ml iaurt
  • 200 ml lapte
  • patrunjel

Mod de preparare

Desfaceti conopida bucatele,spalati-o si puneti-o la fiert in apa cu putina sare sare cat sa o acopere. Fierbeti la foc mic pana se inmoaie(15-20 de minute)Se strecoara conopida si se paseaza ,pastrand zeama.

Se topeste untul la foc potrivit.Se pun fulgii de migdale si se rumenesc ,se scot si se pun deoparte.

Se curata ceapa,se toaca si se caleste 5 minute in untul ramas.Se dizolva faina in apa in care a fiert conopida si se toarna peste ceapa. Se adauga si laptele si nucsoara si se lasa sa fiarba cateva minute pana incepe sa se ingroase usor.

Se da jos de pe foc se adauga conopida mixata si iaurtul si se omogenizeaza .


Functtile care ma atrag la Philips Multicooker sunt Gatirea la abur si prajirea


Supa crema de conopida cu iaurt se serveste fierbinte cu migdale prajite si patrunjel presarate deasupra.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide