Supa crema de conopida cu iaurt este o supa crema delicioasa. Reteta de supa crema de conopida are textura potrivita si aroma subtila de iaurt.
Desfaceti conopida bucatele,spalati-o si puneti-o la fiert in apa cu putina sare sare cat sa o acopere. Fierbeti la foc mic pana se inmoaie(15-20 de minute)Se strecoara conopida si se paseaza ,pastrand zeama.
Se topeste untul la foc potrivit.Se pun fulgii de migdale si se rumenesc ,se scot si se pun deoparte.
Se curata ceapa,se toaca si se caleste 5 minute in untul ramas.Se dizolva faina in apa in care a fiert conopida si se toarna peste ceapa. Se adauga si laptele si nucsoara si se lasa sa fiarba cateva minute pana incepe sa se ingroase usor.
Se da jos de pe foc se adauga conopida mixata si iaurtul si se omogenizeaza .
Functtile care ma atrag la Philips Multicooker sunt Gatirea la abur si prajirea
Supa crema de conopida cu iaurt se serveste fierbinte cu migdale prajite si patrunjel presarate deasupra.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti