Supa-crema de dovleac si ficatei de pasare

Supa crema de dovleac este o supa savuroasa, nutritiva si ideala pentru zilele racoroase de toamna.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr dovleac curatat
  • 1 litru de supa de pasare (daca nu aveti se poate pune si apa calda)
  • 100 gr smantana
  • verdeturi combinate - (patrunjel
  • marar
  • cimbru)
  • 4 ficatei de pasare (sau jambon)

Mod de preparare

Se pune la fiert supa de pasare (sau apa), se adauga dovleacul taiat cubulete, verdeturile si se mai fierbe 20 de minute. Se scoate dovleacul si se paseaza. In piureul obtinut se adauga smantana si supa in care a fiert, apoi se potriveste gustul de sare si piper.


Supa se serveste cu ficatei de pasare rumeniti in unt, pe ambele parti.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide