Supa-crema de dovleac si ficatei de pasare

Supa crema de dovleac este o supa savuroasa, nutritiva si ideala pentru zilele racoroase de toamna.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr dovleac curatat
  • 1 litru de supa de pasare (daca nu aveti se poate pune si apa calda)
  • 100 gr smantana
  • verdeturi combinate - (patrunjel
  • marar
  • cimbru)
  • 4 ficatei de pasare (sau jambon)

Mod de preparare

Se pune la fiert supa de pasare (sau apa), se adauga dovleacul taiat cubulete, verdeturile si se mai fierbe 20 de minute. Se scoate dovleacul si se paseaza. In piureul obtinut se adauga smantana si supa in care a fiert, apoi se potriveste gustul de sare si piper.


Supa se serveste cu ficatei de pasare rumeniti in unt, pe ambele parti.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii