Supa crema de dovlecei cu chorizo

• curatati cartoful si taiati-l cuburi• indepartati cotoarele de la dovlecel si taiati-l cuburi, cu tot cu coaja•

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • dovlecei 2 buc
  • cartofi 1 buc
  • ceapa 1 buc
  • tije de telina 2 buc
  • unt 30 g
  • smantana de gatit 100 ml
  • chorizo 4 felii
  • sare si piper dupa gust
  • marar tocat 1 lingura
  • menta proaspata 5 frunzulite

Mod de preparare

• curatati cartoful si taiati-l cuburi
• indepartati cotoarele de la dovlecel si taiati-l cuburi, cu tot cu coaja
• puneti la fiert in 2 litri de apa cartofii, dovleceii, ceapa si tijele de telina taiate rondele
• lasati sa fiarba pana se inmoaie, apoi scurgeti supa de legume intr-un castron
• puneti legumele in blenderul Oster Delighter, adaugati cubuletul de unt, smantana incalzita, sare si piper dupa gust si mixati, adaugand supa de legume, putin cate putin, pana ajungeti la consistenta dorita
• la final adaugati mararul si menta tocate marunt
• taiati chorizo in fasii subtiri si trageti-le putin la tigaie cu cateva picaturi de ulei
• serviti supa crema de dovlecei cu fasii de chorizo si crutoane.

Pofta buna!

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Zacusca

Reteta bunicii mele pe care o fac cu mare drag de fiecare data.

Zacusca
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii