• taiati dovleceii rondele, ceapa, telina si cartofii in cuburi si puneti legumele la fiert in 2 litri de apa
• taiati dovleceii rondele, ceapa, telina si cartofii in cuburi si puneti legumele la fiert in 2 litri de apa
• puneti rosiile in apa clocotita si lasati-le 10 minute, apoi curatati coaja, scoateti cotoarele si pasati-le cu blender Breville Hand Blender
• puneti sucul de rosii la fiert si lasati-l sa dea cateva clocote, apoi lasati-l deoparte
• scurgeti supa de legume si pastrati-o intr-un bol
• mixati cu blender Breville Hand Blender legumele cu untul, adaugati sucul de rosii si daca mai este nevoie din supa de legume pana ajungeti la consistenta dorita
• adaugati sare si piper dupa gust, nucsoara rasa, parmezanul ras si la final busuiocul taiat marunt
• puneti supa in boluri si decorati cu rondele de usturoi, piper proaspat rasnit si busuioc
Pofta buna!
O reteta veche, dar delicioasa. Daca v-a ramas cozonac pe care nu il mai mananca nimeni il puteti transforma intr-o...
Desert prajitura de joi a OctavieiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.