Supa crema de fasole boabe

Supa crema de fasole boabe se serveste cu paina prajita in unt. Este usor de preparat. Aveti nevoie de 300 gr. de fasole.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 l apa
  • zarzavat de supa
  • 300 g fasole
  • 1 ceapa
  • unt proaspat cat o nuca sau
  • ulei.

Mod de preparare

Supa crema de fasole boabe este delicioasa. Pentru a prepara aceasta supa crema de legume, fasolea aleasa si spalata se fierbe intr-o oala cu apa; dupa ce da in clocot, se scurge apa si se toarna alta apa fierbinte. Se adauga un morcov taiat in patru, o ceapa mare si un patrunjel cu frunze. Se lasa sa fiarba pe foc mic. Se incearca daca a fiert luand un bob de fasole si strivindu-l intre degete. Se scoate zarzavatul si se trece prin sita fasolea si ceapa, cat sunt inca fierbinti. Se subtiaza cat trebuie cu zeama lor. Se lasa sa mai dea cateva clocote, amestecand mereu, ca sa nu se prinda de fund. Dupa ce se ia de pe foc, se adauga o bucatica de unt proaspat sau o lingura de ulei.


Supa deasa de fasole boabe se serveste cu bucatele de paine prajita in unt.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca