Supa crema de fasole boabe

Supa crema de fasole boabe se serveste cu paina prajita in unt. Este usor de preparat. Aveti nevoie de 300 gr. de fasole.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 l apa
  • zarzavat de supa
  • 300 g fasole
  • 1 ceapa
  • unt proaspat cat o nuca sau
  • ulei.

Mod de preparare

Supa crema de fasole boabe este delicioasa. Pentru a prepara aceasta supa crema de legume, fasolea aleasa si spalata se fierbe intr-o oala cu apa; dupa ce da in clocot, se scurge apa si se toarna alta apa fierbinte. Se adauga un morcov taiat in patru, o ceapa mare si un patrunjel cu frunze. Se lasa sa fiarba pe foc mic. Se incearca daca a fiert luand un bob de fasole si strivindu-l intre degete. Se scoate zarzavatul si se trece prin sita fasolea si ceapa, cat sunt inca fierbinti. Se subtiaza cat trebuie cu zeama lor. Se lasa sa mai dea cateva clocote, amestecand mereu, ca sa nu se prinda de fund. Dupa ce se ia de pe foc, se adauga o bucatica de unt proaspat sau o lingura de ulei.


Supa deasa de fasole boabe se serveste cu bucatele de paine prajita in unt.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa