Pentru supa-crema de legume cu usturoi se caleste ceapa taiata marunt cu o lingura de unt si cand s-a inmuiat, fara a se ingalbeni, se toarna apa.
Pentru supa-crema de legume cu usturoi se caleste ceapa taiata marunt cu o lingura de unt si cand s-a inmuiat, fara a se ingalbeni, se toarna apa. Se pune la fiert intr-o oala mai mare, impreuna cu morcovul taiat mare, cartofii curatati si taiati bucati, usturoiul, rosiile bine coapte, rupte in bucati si sarea. Se fierbe cu vasul acoperit. Cand legumele sint bine fierte, se trec prin sita si crema obtinuta se mai da in cateva clocote. Inainte de a se servi se adauga fasolea verde fiarta separat si taiata bucati mici, putin unt proaspat si patrunjel verde tocat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa