Supa crema de linte

Fierbem lintea pana devine moale. Preparam un amestec din ulei, faina si putina ceapa razuita si ingrosam supa cu el. Framantam un aluat din ou, fai

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr linte
  • 1 ou
  • 150 gr faina
  • 1 lingura lapte
  • 1 ceapa
  • ulei
  • faina pentru ingrosat

Mod de preparare

Fierbem lintea pana devine moale.

Preparam un amestec din ulei, faina si putina ceapa razuita si ingrosam supa cu el.

Framantam un aluat din ou, faina si lapte. Il intindem subtire si il indoim in doua.

Formam rondele de 1,5 cm. Le prajim in untura si le adaugam la supa.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete:

Salata de telina si morcov

Salata de cruditati

Sparanghel cu sunca

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi umpluti la cuptor

Cartofii imi plac mult ... gatiti in orice fel :)) ... De data aceasta i-am facut la cuptor umpluti cu pancetta si acoperiti...

Cartofi umpluti la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca