O bunatate de vitamine.
Lintea rosie se spala in cateva ape. Legumele le taiam cubulete mai mici si le punem la fiert in apa cu 1 lingura amestec de legume. Se fierb cam 7-8 minute, apoi adaugam lintea. Se mai fierb impreuna maxim 10 minute (lintea rosie daca se fierbe mai mult de 10-12 minute devine foarte moale).
La final adaugam sare si piper, frunzele de patrunjel taiate marunt, apoi cu un blender vertical pasam supa (adica o facem crema).
Supa se serveste calda sau rece cu crutoane de paine si bautura de soia cu sirop de agave.
Pregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti