Supa crema de linte rosie cu sirop de agave

O bunatate de vitamine.

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr linte rosie
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina si frunze verzi
  • 1 telina
  • 1 cartof
  • 2 litri apa
  • sare si piper
  • amestec de legume de la Sano VITA

Mod de preparare

Lintea rosie se spala in cateva ape. Legumele le taiam cubulete mai mici si le punem la fiert in apa cu 1 lingura amestec de legume. Se fierb cam 7-8 minute, apoi adaugam lintea. Se mai fierb impreuna maxim 10 minute (lintea rosie daca se fierbe mai mult de 10-12 minute devine foarte moale).

La final adaugam sare si piper, frunzele de patrunjel taiate marunt,  apoi cu un blender vertical pasam supa (adica o facem crema).

Supa se serveste calda sau rece cu crutoane de paine si bautura de soia cu sirop de agave.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Sikotakia riganata (Ficatei de pui in stil grecesc cu lamaie si oregano)

Sikotakia riganata (Ficatei de pui in stil grecesc cu lamaie si oregano)
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii