Se pune apa la fiert si se adauga concentratul de legume. Se adauga mazarea si se lasa la fiert 10-15 minute. Cand fierbe supa, se adauga si ceapa tai
Se pune apa la fiert si se adauga concentratul de legume.
Se adauga mazarea si se lasa la fiert 10-15 minute.
Cand fierbe supa, se adauga si ceapa taiata mai mare pentru aroma. Dupa ce su trecut minutele de fierbere, se scoate ceapa si restul compozitiei se pune in blender.
Daca mai are nevoie de sare se mai adauga. Se pregatesc castroanele de ciorba, se pun bucatele de mozzarella si peste se adauga supa crema din blender.
Se presara verdeata pe deasupra si se serveste calda.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa