Supa - crema de morcovi

Se taie morcovii ca fideaua si se pun la fiert impreuna cu ceapa taiata foarte marunt. Cind s-au inmuiat, se strecoara si se trec prin sita, subtiind

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 1/2 l apa
  • 1/2 kg. morcovi
  • 1 buc. ceapa
  • 2 linguri unt
  • 4 linguri smintina
  • 1/2 lingurita zahar
  • sare
  • crutoane

Mod de preparare

Se taie morcovii ca fideaua si se pun la fiert impreuna cu ceapa taiata foarte marunt. Cind s-au inmuiat, se strecoara si se trec prin sita, subtiind cu zeama in care au fiert. Se pune supa din nou pe foc, se adauga sarea, zaharul, untul si se lasa sa fiarba citeva minute.
Se drege cu smintina si se serveste cu crutoane

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu foi fragede cu cacao si umplutura de mere

Pentru că ne plac mult deserturile cu mere și având foarte multe mere de la țară, de data aceasta am ales să...

Desert prajitura cu foi fragede cu cacao si umplutura de mere
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii