Supa-crema de orez

Se inabusa ceapa taiata marunt intr-o lingura de unt, se adauga orezul, sarea, apoi apa sau zeama de oase si se lasa sa fiarba bine cam o ora. Cind or

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pahar orez
  • 2 cepe
  • 2 linguri unt
  • 1/2 litru lapte
  • 2 oua

Mod de preparare

Se inabusa ceapa taiata marunt intr-o lingura de unt, se adauga orezul, sarea, apoi apa sau zeama de oase si se lasa sa fiarba bine cam o ora. Cind orezul este bine fiert, se trece prin sita, se adauga zeama ramasa si laptele. Se mai da putin in clocot si se drege cu ouale
Inainte de a fi servita la masa se adauga restul de unt

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de Spanac (Reteta Video)

Fie ca folosim spanac prospat, sau spanac congelat, fie ca este un fel principal vegetarian sau garnitura pentru o friptura,...

Mancare de Spanac (Reteta Video)
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa