Se curata pepenele, se indeparteaza semintele , iar pulpa se taie cubulete. Cu putin lapte si miere se pune pepenele in blender si se turmixeaza. 2.Se
Se curata pepenele, se indeparteaza semintele, iar pulpa se taie cubulete. Cu putin lapte si miere se pune pepenele in blender si se mixeaza. Se amesteca faina cu 200 ml lapte si se incorporeaza in restul de lapte, care fierbe.Se lasa sa fiarba, pe foc mic, pana incepe sa se ingroase.Se ia de pe foc si se tine la rece. Cand s-a racit, se pune peste amestecul de pepene in blender si se turmixeaza impreuna .
Supa-crema de pepene galben se serveste in boluri ornata cu felii de pepene si cu pudra de scortisoara si nucsoara deasupra. eventual cu frisca.
Sunt minunați, mai ales calzi, acești langoși cu brânză sărată și merg serviți lângă o cană cu iaurt!...
Aperitiv langosi cu branza sarataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj