Se curata pepenele, se indeparteaza semintele , iar pulpa se taie cubulete. Cu putin lapte si miere se pune pepenele in blender si se turmixeaza. 2.Se
Se curata pepenele, se indeparteaza semintele, iar pulpa se taie cubulete. Cu putin lapte si miere se pune pepenele in blender si se mixeaza. Se amesteca faina cu 200 ml lapte si se incorporeaza in restul de lapte, care fierbe.Se lasa sa fiarba, pe foc mic, pana incepe sa se ingroase.Se ia de pe foc si se tine la rece. Cand s-a racit, se pune peste amestecul de pepene in blender si se turmixeaza impreuna .
Supa-crema de pepene galben se serveste in boluri ornata cu felii de pepene si cu pudra de scortisoara si nucsoara deasupra. eventual cu frisca.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii