Se taie prazul in bucati, se inabusa in grasime, se adauga faina si se stinge cu apa sau cu zeama de zarzavat fiert. Se lasa sa fiarba bine ca sa se p
Se taie prazul in bucati, se inabusa in grasime, se adauga faina si se stinge cu apa sau cu zeama de zarzavat fiert. Se lasa sa fiarba bine ca sa se poata trece prin sita. Dupa ce s-a trecut prin sita, se subtiaza cu lapte si se mai pune sa clocoteasca foarte putin, apoi se pune se sare. Se adauga putin unt sau margarina si cine doreste si smintina. Se poate pune la fiert fara sa se inabuseasca Se serveste cu piine prajita si brinza rasa pe deasupra.
Fie ca folosim spanac prospat, sau spanac congelat, fie ca este un fel principal vegetarian sau garnitura pentru o friptura,...
Mancare de Spanac (Reteta Video)Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa