Se curata zarzavatul, se spala si se fierbe in apa cu sare, apoi se strecoara. Se curata prazul, se spala si se taie in felii subtiri. Se inabusa in 3
Se curata zarzavatul, se spala si se fierbe in apa cu sare, apoi se strecoara. Se curata prazul, se spala si se taie in felii subtiri. Se inabusa in 3/4 din cantitatea de grasime. Cind prazul s-a inmuiat bine, se adauga faina, se amesteca, apoi se stinge turnind citeva linguri din zeama de zarzavat. Se lasa sa clocoteasca pina ce prazul este foarte bine fiert. Se trece prin sita, iar pireul obtinut se amesteca cu zeama ramasa de la zarzavat si cu laptele. Se mai lasa citeva clocote, apoi se da jos de pe foc, se potriveste de sare, se adauga restul de unt si cascavalul ras sau brinza pe deasupra.
Reteta simpla si gustoasa de Palanete cu varza, asa cum numai la bunica acasa am mancat Bunica mea la facea in cuptorul de...
Reteta simpla si gustoasa de Palanete cu varza, asa cum numai la bunica acasa am mancatGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa