Supa crema de spanac

Se spala bine oasele, se sparg pe lungime si se pun la foc impreuna cu ceapa. Dupa ce au fiert 1 1/2-2 ore, se strecoara si se aseaza oala din nou la

Timp pregatire
115 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 550-650 gr. spanac
  • 60 gr. unt
  • 2 buc. ceapa
  • un ou
  • o lingura faina
  • un pahar lapte
  • 2-3 buc. oase
  • sare
  • 2 l apa

Mod de preparare

Se spala bine oasele, se sparg pe lungime si se pun la foc impreuna cu ceapa. Dupa ce au fiert 1 1/2-2 ore, se strecoara si se aseaza oala din nou la foc. Cind zeama clocoteste, se adauga faina bine amastecata cu lapte caldut si spanacul care a fost curatat, spalat bine in mai multe ape si oparit cu apa clocotita si sare. Dupa ce a fiert bine supa 20-30 min. se strecoara si se trece spanacul prin sita. Se amesteca pireul cu zeama si sarea si se aseaza din nou pe foc pentru 2-3 min. Se drege apoi cu un galbenus. Se adauga untul si patrunjelul tocat fin.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu caise si fulgi de ciocolata

De sezon, rapid, usor si gustos.......

Desert prajitura cu caise si fulgi de ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii