Supa crema de spanac

Morcovul, ceapa, pastarnacul, telina si un cartof le pune in 750 ml apa cu sare su 1 lg ulei. Cand e morcovul strecuram apa. Pastram supa. Tocam ceapa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g spanac
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1/2 telina
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • 25g unt
  • 2-3 catei usuroi
  • 600 ml lapte
  • 100 g smantana
  • 1 lg ulei
  • sare

Mod de preparare

Morcovul, ceapa, pastarnacul, telina si un cartof le pune in 750 ml apa cu sare su 1 lg ulei.

Cand e morcovul strecuram apa. Pastram supa.

Tocam ceapa, usturoiul si le calim in unt 5-6 minute.

Adaugam cartoful taiat cuburi si 500-600 de supa strecurata si fierbem 10-15 min. acoperit.

Punem jumatate din spanac si laptele si mai tinem un sfert de ora pe foc.

Cand s-a racorit pasam supa de mai sus impruena cu cealalta jumatate de spanac tras prin unt.
Servim cu smantana si crutoane

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...