Supa-crema de spanac

Se curata spanacul, se spala si se pune la fiert cu apa. Dupa ce a dat citeva clcote se ia de pe foc, se strecoara si se trece prin sita, subtiind cu

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 litru apa
  • 500 gr. spanac
  • 2 felii lamiie cu coaja
  • 2 linguri unt
  • 1/2 lingurita faina
  • 1/2 pahar smintina
  • sare
  • crutoane

Mod de preparare

Se curata spanacul, se spala si se pune la fiert cu apa. Dupa ce a dat citeva clcote se ia de pe foc, se strecoara si se trece prin sita, subtiind cu apa in care a fiert. Se pune din nou pe foc adaugind lamiia, sarea si untul. Se lasa sa dea citeva clocote, apoi se adauga faina amestecata cu smintina, lasind sa mai fiarba citeva minute.
Se serveste cu crutoane

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de perisoare (de porc) cu cartofi

Imi place mult mai mult, gatita astfel, cu cartofi, decat cea cu orez!

Ciorba de perisoare (de porc) cu cartofi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca