Se curata spanacul, se spala in mai multe ape ca sa se curete bine de nisip. Se pune la fiert cu apa clocotita cu sare, intr-un vas descoperit, ca sa-
Se curata spanacul, se spala in mai multe ape ca sa se curete bine de nisip. Se pune la fiert cu apa clocotita cu sare, intr-un vas descoperit, ca sa-si pastreze culoarea verde. Cind a fiert, se strecoara si se trece prin sita. Se pune untul sa se topeasca in oala in care se prepara supa, se adauga faina, se amesteca putin si se toarna spanacul dat prin sita. Se subtiaza cu zeama in care a fiert si cu laptele. Se potriveste de sare si se lasa sa mai dea citeva clocote.
Cine doreste poate servi supa-crema de spanac dreasa cu galbenus de ou si cu smintina si presarata cu cascaval sau cu brinza
Pentru că mai aveam niște caramel condensat cu cacao și niște pișcoturi duo, m-am gândit să prepar această...
Desert prajitura cu piscoturi in blat si caramel cu cacaoGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa