Supa crema de sparanghel

Supa crema de sparanghel este o supa delicioasa pentru cei aventurosi.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700g sparanghel verde
  • 1 ceapa mare tocata
  • 3 linguri unt
  • 600ml supa de pui
  • 100g smantana
  • zeama de lamaie dupa gust
  • sare si piper

Mod de preparare

Supa crema de sparanghel este o supa crema delicioasa pentru cei aventurosi.

Taiati sparanghelul bucati de aprox 1 cm. Caliti ceapa in 2 linguri de unt la foc mediu, amestecand constant pana se inmoaie. Adaugati bucatile de sparanghel si asezonati cu sare si piper. Lasati amestecul la foc mediu pentru 5 minute, amestecand. Adaugati supa de pui, acoperiti oala si fierbeti 15 – 20 minute, pana se fragezeste bine sparanghelul.

Dati supa la blender, pana se transforma in crema omogena. Adaugati smantana, mai puneti supa de pui daca e nevoie de o consistenta mai fluida. Asezonati cu sare si piper. Dati supa in clocot si adaugati o lingura de unt si zeama de lamaie.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...