Usturoiul curatat se zdrobeste, ceapa se razuieste si impreuna se calesc in unt topit. Se presara faina si se stinge cu zeama concentrata de carne
Usturoiul curatat se zdrobeste, ceapa se razuieste si impreuna se calesc in unt topit. Se presara faina si se stinge cu zeama concentrata de carne.
Se adauga sare, piper, se da in clocot, apoi se lasa 10 minute la foc mic. Smantana se adauga dupa ce se ia de pe foc.
Se serveste in bol, cu crutoane prajite si cascaval ras.
Alte retete recomandate
Ciorba de perisoare
Vinete coapte
Vinete la cuptor
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa