Supa crema de usturoi

Usturoiul curatat se zdrobeste, ceapa se razuieste si impreuna se calesc in unt topit. Se presara faina si se stinge cu zeama concentrata de carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 capatana de usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 80 ml supa de carne(poate fi din cub)
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 10 ml smantana
  • cascaval Rockfort
  • putin unt

Mod de preparare

Usturoiul curatat se zdrobeste, ceapa se razuieste si impreuna se calesc in unt topit. Se presara faina si se stinge cu zeama concentrata de carne.

Se adauga sare, piper, se da in clocot, apoi se lasa 10 minute la foc mic. Smantana se adauga dupa ce se ia de pe foc.
Se serveste in bol, cu crutoane prajite si cascaval ras.

Alte retete recomandate

Ciorba de perisoare

Vinete coapte

Vinete la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii