Supa crema de usturoi

Usturoiul curatat se zdrobeste, ceapa se razuieste si impreuna se calesc in unt topit. Se presara faina si se stinge cu zeama concentrata de carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 capatana de usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 80 ml supa de carne(poate fi din cub)
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 10 ml smantana
  • cascaval Rockfort
  • putin unt

Mod de preparare

Usturoiul curatat se zdrobeste, ceapa se razuieste si impreuna se calesc in unt topit. Se presara faina si se stinge cu zeama concentrata de carne.

Se adauga sare, piper, se da in clocot, apoi se lasa 10 minute la foc mic. Smantana se adauga dupa ce se ia de pe foc.
Se serveste in bol, cu crutoane prajite si cascaval ras.

Alte retete recomandate

Ciorba de perisoare

Vinete coapte

Vinete la cuptor

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pui, cu legume la gratar

Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...

Pui, cu legume la gratar
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa