Am calit usturoi (cam putin, data viitoare pun dubla cantitate). Cand usturoiul s-a inmuiat am adaugat partea alba de la un praz taiata bucati mari. L
Am calit usturoi (cam putin, data viitoare pun dubla cantitate).
Cand usturoiul s-a inmuiat am adaugat partea alba de la un praz taiata bucati mari.
Le-am lasat si pe ele sa se caleasca bine si am adaugat o jumatate de lingura de faina.
Am stins cu o cana de supa si una de lapte si am lasat sa fiarba bine de tot, am tot invartit ca altfel imi pleca din oala.
Cand prazul a fost fiert am potrivit de sare si piper si am servit cu crutoane bronzate bine.
Se serveste cu crutoiane de paine.
Pofta buna!
Reteta Supa crema de usturoi a fost propusa de Carmiris pe forum culinar.ro
Alte retete de supe-crema gasiti aici:
Supa-crema cu dovleac ,
Supa crema de galbiori cu verdeata,
Supa de mazare uscata pasata
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii