Am calit usturoi (cam putin, data viitoare pun dubla cantitate). Cand usturoiul s-a inmuiat am adaugat partea alba de la un praz taiata bucati mari. L
Am calit usturoi (cam putin, data viitoare pun dubla cantitate).
Cand usturoiul s-a inmuiat am adaugat partea alba de la un praz taiata bucati mari.
Le-am lasat si pe ele sa se caleasca bine si am adaugat o jumatate de lingura de faina.
Am stins cu o cana de supa si una de lapte si am lasat sa fiarba bine de tot, am tot invartit ca altfel imi pleca din oala.
Cand prazul a fost fiert am potrivit de sare si piper si am servit cu crutoane bronzate bine.
Se serveste cu crutoiane de paine.
Pofta buna!
Reteta Supa crema de usturoi a fost propusa de Carmiris pe forum culinar.ro
Alte retete de supe-crema gasiti aici:
Supa-crema cu dovleac ,
Supa crema de galbiori cu verdeata,
Supa de mazare uscata pasata
Este prima oara cand pregatesc o supa atata de diferita fata de ce consum eu. De obicei, pregatesc supa de pui, de rosii, de...
Supa mexicana de rosiiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa