Supa crema de verdeturi

• intr-o oala adaugati 1 L de apa cu putina sare • se adauga legumele si frunzele

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • spanac 100 g
  • menta proaspata cateva frunzulite
  • brocoli 100 g
  • mazare 100 g
  • varza de bruxelles 100 g
  • fasole verde 100 g
  • patrunjel 1 legatura
  • dovlecel 1 buc
  • ceapa 1 buc
  • pastarnac1 buc
  • smantana de gatit 200 ml
  • unt 50 g
  • apa 1000 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare


• intr-o oala adaugati 1 L de apa cu putina sare
• se adauga legumele si frunzele de menta si se lasa sa fiarba aproximativ 20 de minute
• dupa ce toate ingredientele au fiert, scurgeti apa intr-un bol, iar legumele adaugati-le in blenderul Oster Classic Pro
• Mixati impreuna cu 200 ml din zeama in care au fiert legumele, smantana de gatit si untul
• adaugati dupa gust sare si piper in blender si turnati-o inapoi in oala
• lasati-o la foc mic cca. 2-3 minute
• se seveste alaturi de crutoane aromate sau paine prajita.

Pofta buna! 

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu carne tocata, la cuptor -pasta al forno

 Este o reteta vazuta undeva- candva. Una dintr-acelea ce te bantuie si nu te lasa sa dormi pana nu o prepari !!! Deci:...

Paste cu carne tocata, la cuptor -pasta al forno
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii