Supa crema de legume delicioasa cu crutoane

Pentru supa crema de legume cu crutoane punem intr-o cratita la calit 75 ml de ulei, in care adaugam un morcov ras pe razatoarea mica.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 75 ml de ulei
  • un morcov
  • 2 l de apa
  • 2-3 linguri de zarzavat din conserve pentru iarna
  • patru cartofi
  • o ceapa
  • o lingura de delicat
  • sare
  • verdeata.

Mod de preparare

Pentru supa crema de legume cu crutoane punem intr-o cratita la calit 75 ml de ulei, in care adaugam un morcov ras pe razatoarea mica. Dupa ce am calit morcovul, stingem cu 2 l de apa, apoi adaugam 2-3 linguri de zarzavat din conserve pentru iarna, patru cartofi taiati cuburi, o ceapa tocata marunt si lasam sa fiarba. Dupa ce a fiert, strecuram supa, pasam zarzavatul, amestecam supa cu zarzavatul pasat, punem o lingura de delicat, dam gust de sare, mai dam un clocot, apoi dam deoparte si decoram cu verdeata.  Este o reteta de post.


Supa crema de legume se serveste cu crutoane din paine, care se fac din felii de franzela taiata cuburi mici si pusa in tava unsa cu ulei, dupa care dam la cuptor pentru a se rumeni putin.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii