Pentru supa crema delicioasa de mazare verde cu spanac se curata mazarea si se pun boabele cu apa la foc. Dupa cateva clocote, se adauga frunzele de spanac si de salata verde si sarea.
Pentru supa crema delicioasa de mazare verde cu spanac se curata mazarea si se pun boabele cu apa la foc. Dupa cateva clocote, se adauga frunzele de spanac si de salata verde si sarea. Dupa ce boabele de mazare sint bine fierte, se trece totul prin sita. In timp ce legumele fierb, in oala in care se vor strecura se topeste untul, se presara faina, apoi se adauga cateva linguri de zeama in care a fiert mazarea. Se lasa sa fiarba 5 -10 minute. Se adauga pireul, restul de zeama, sarea si zaharul, dupa plac. Se amesteca bine si se mai da un clocot.
Se serveste presarata pe deasupra cu o legatura de hasmatuchi sau de marar tocate marunt.
Eram in mare pana de inspiratie pt micul dejun....si mi-am adus aminte ca am vazut ceva briose la Merisor care mi-au placut...
Briose aperitivOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj