Se curata dovleacu, telina si se taie cubulete. Se pun la fiert intr-o cratita mare cu lapte si supa de carne. Se potriveste gustul cu sare, piper, sc
Se curata dovleacu, telina si se taie cubulete. Se pun la fiert intr-o cratita mare cu lapte si supa de carne. Se potriveste gustul cu sare, piper, scortisoara macinata si coriandru. Se fierbe cca 20 de minute, se mixeaza. Se curata castanele. Supa se serveste in farfurii si se decoreaza cu cate 3 castane.
Alte reteta ciorba recomandate
Supa de rosii
Ciorba radauteana
Ciorba taraneasca
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti